lauantai 5. heinäkuuta 2014

Poikien postaus

Pojille siivottiin tänään häkit ja saivat herkkukupit täyteen herkkuja. Kumpikin voivat oikein hyvin.

Ossilla huomasin, että ihoon on tullut pigmenttiläiskiä. Mitähän nämä on? Suklaahan Ossi on väriltää eikä suklaa ole yhtään tuttu väri minulle. 



Jaromirin käsittely on alkanut sujumaan taas ongelmitta. Aivastelu on nyt viikossa vähentynyt huomattavasti. Enään Jaromir ei aivastele yhtään eli aivastelu johtui purusta. Käytän nyt Jaromirillä vain mörttiröpöä. 

Tässäpä minun osat yrtit (hox. Alarivistössä yrtit saivat vähän harvennusta mummokoiran ansiosta:D)

2 kommenttia:

  1. Nuo "pigmenttiläikät" ovat uutta karvankasvua tietyillä alueilla kuten silmien ympärillä ja niskassa. Olen huomannut ilmiön ainakin pitkiksillä, joilla on tällaisia karvankasvupyrähdyksiä :) Siitä se sitten tasoittuu vähitellen eikä näytä kohta enää niin läikikkäältä. Uusi karva on usein hieman tummempaa tai sitten se vain kasvaa niin tiheässä, että näyttää siltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi siis ei vakavampaa :) Ossilla on tasaantunut tää laikukkuus, mutta Jaromirillä on laikkuja tullut oikein urakalla. Jaromirillä on päälaella, silmienympärillä sekä suun pielissä. Lauantaina on jo näyttely. Toisalta tuskin tulee tuloksia, vaikka ei olisi laikkuja :D

      Poista