tiistai 26. elokuuta 2014

Uusi ruoka

Lomalta on palattu  ja uusi kone saapui tänään.  Mistähän sitä aloittaa..

Lomalle lähtiessä huomasin, että pojilla on vähän purkin pohjalla siemenseosta. Seosta oli sen verran, että pärjäsivät loman ajan helposti ruualla. Kaapissa oli kyllä tarvittaessa odottamassa Rapunzel/Rodo hamstermix ruokaa. Lomalta tulessa lähdin seuraavana päivänä Punnitse ja Säästä- kauppaan hakeen seokseen lisäksi kaikkea kivaa, joka sopii hamsujen ruokavalioon.
Pohjalla on Rapunzel/Rodo hamster mix (puoleksi), vähän laitoin sekaan JR Farmin Hamster's Feast ja jotain vanhempaa sekoitusta. Lisäksi lisäsin himpun koiran nappuloita. Herkku lisukkeet on erilaiset pähkinät, hirssi, unikonsiemenet, kookos, kuivattu mansikka, kuivattu banaani ja -porkkana. En kaikkea muista edes  mitä  tähän tuli. Pojille on oikein hyvin kelvannut tämä seos, jopa pelletit katoaa kupista.

Seoksen lisäksi annan tuoreruuan/soseen joka toinen päivä. Herkkupäivänä saavat pähkinöitä, kuivattuja jauhomatoja, koiran keksejä. Jyvätankoja on tarjolla :)


Lomahoito oli sujunut erinomaisesti äidiltäni. Ainut, että pojille oli tarjoiltu joka päivä sose+tuoreruoka. Eihän niitä nälissään voi pitää (kupit täynnä siemenosasta oli ollut). No se ei ole suuri virhe :) Hyvinmielin toisen kerran voi äitiä pyytää hoitamaan, jos alkaa hoitaan (luulisin, että ei tarvi pahemmin suostutella). 


Jaromir poseraa kuvissa :) Iphone vääristää väriä


Ossi  sekä Jaromir on ilmoitettu Ouluun näyttelyihin. Ilmoitin ulkomuoto- sekä lemmikkiluokkaan kummatkin. Jaromir menee ei-standardiluokkaan, mutta väri on kyllä hyvin epätasainen. Turkin vaihto on menossa. 
Ossilla puolestaan turkki on edelleen epätasainen, koska nyt taas opin hoitaa oikein pk uroksen turkkia. Jospa turkki olisi hyvä lokakuun näyttelyissä. 

Ulkomuotoluokassa pk hamsuja 19 kpl, ei-standardeja 6 kpl. Lemmikkiluokassa syrkkejä 48 kpl. Näyttelyt ovat ensi lauantaina. 



Eilen saatiin tehtyä monen mutkan kautta Jaromirille Samlasta koti sekä heräteostoksia tarttui mukaan Djurmagazinetistä Haaparannalta Ruotsin puolelta. Laitan niistä myöhemmin juttua ennemmän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti