keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Ossin uusi juoksupyörä

Ossilla meni rikki vanha pyörä. Vanha pyörä oli puuta, joka ei ole yhtään ollut sopivaa materiaalia Ossin pyöräksi. Ossi saattoi pissata pyörään, joten sitä sai pestä useasti. Pyörä ei ilmeisesti tykännyt pesemisestä. Se alkoi pitää ääntä ja pyöri ihmeellisti. Oli pakko nyt vihdoin tilata uusi pyörä (on ollut pitkään hankinta listalla).

Tarkoitus oli tilata kummallekin pojalle uusi pyörä, mutta Candycanessa oli vain yksi tälläinen iso karlie juoksari. Jaromirin pyörä tulee Zooplussasta, vaikka suosin noita suomalaisia verkkokauppoja. Jaromirin pyörän kanssa ei ole hengenhätää, koska se on vielä ihan kunnossa eikä onneksi pissaile siihen.

Itseä jännitti hiukan uuden pyörän hankita, koska puiset pyörät on äänettömiä. Itsellä on jäänyt "äänikammo" näistä ennen vanhaa olevista muovisista pyöristä. Ääni oli niissä melkoisen suuret. Tästä uudesta juoksarista ei juuri kuulu mitään ääntä, joten olen hyvin tyytyväinen ostokseen :) Ossi on myös tykännyt kovasti uudesta juoksarista.


4 kommenttia:

  1. Meillä on vaan noita "hypnopyöriä", ovat hinta-laatusuhteeltaan mielestäni parhaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään myös. Jaromirille ja niille mahdollisesti joskus tuleville hamsuille tulee myös trixie hypnopyörä :) Tosiaan hinta-laatusuhde on erinomainen. Iso pyörä, josta ei kuulu ääntä sekä edukas eli voiko muuta pyytää enään :D

      Poista
  2. Minäkin hommasin noita kolme lisää.. nyt on enemmän juoksupyöriä kun hamstereita :D Poikaset oli hyvännäkösiä kun niitä saattoi juosta tuommosessa 4 kerrallaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kanssa laitan tilaukseen Jaromirille nyt ton pyörän. SIllä alko puolestaan kettuilee pyörä :D

      Poista