sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Limingan jyrsijänäyttely

Kävin eilen jyrsijänäyttelyissä Limingassa. Ilmoitin vain Jaromiein lemmikkiluokkaan. Kyytiäläisiä oli puolestaan mennessä ja tullessa.Mennessä kyytiläinen oli menossa Ouluun, joka siis oli valkoinen (en tiedä virallisia nimiä värille) hiiri. Itsellä ei ole aiempaa kokemusta ollut hiiristä. Olin ihan yllättynyt kuin helppoja oli käsitellä! Olen kuvitellut aina kauhean vilkkaiksi niitä. 

Kyytiläinen
Lauantaiaamu valkeni. Lähdin eläinten kanssa liikenteeseen klo. 7.30. Tietysti oli ihan älyttömän liukasta ja pimeää vielä. Matka kuitekin sujui hyvin ja aikataulussa pysyin. Hiiri pääsi omistajan matkaan ja Jaromir pääsi odotteleen vuoroa pöydälle. 


Kävin Tierran lemmikkipuodista ostamassa 2 kg Rapunzel hamstermixi, ruokakupin sekä jauhomatoja. Jospa näillä pärjäisi tammikuun loppuun :)

Jaromir oli sillä aikaa arvostellut. Yllätyin täysin, koska se oli saanut Erinomaisen-. Voi, että olen tyytyväinen tulokseen. Jaromir paransi arvosanaa viime näyttelyistä. Olen aina pessimisti näyttelytulosten suhteen.. Jyrsijä- kuin koiranäyttelyissä. 

Näyttelyiden jälkeen piti lähteä kotia päin ajeleen. Kyytiläisenä oli tumma hiiri. Kävin kyläilee parissa paikassa eläinten kera (autoon ei voinut jättää, koska oli ihan älyttömän kylmä). Kotiin tulo venähti klo.18.00. Tumma hiirulainen jatkoi matkaa uuteen kotiin. Aloin laittaa Jaromirin omaan kotiinsa ja ruokkii kummatkin pojat. Koirat hoidin ja lenkkeilytin vielä. Johan tuli aikaisin uni :D Melko raskaita on nämä näyttelyreissut, mutta mukavia :)

2 kommenttia:

  1. Toi on kyllä niin totta että raskasta hommaa on. Varainki ajomatkojen takia. Ens näyttelyynki kiva 7 tuntia varmaanki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi ajomatkat tekee varmasti raskaammaksi. Lähes aina yksikseen kuljen näyttelyissä. Minua houkuteltiin kanssa GG näyttelyyn. Katsotaan, jos koirat löytäisi hoitopaikan niin voisi miettiä matkaa :)

      Poista