sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Vauvauutisia

Vihdoin se tapahtui! Löysin vihdoin seepianharmaan uroksen. Hiljattain pikkuinen kotiutui tänne minun luo. Jee!  Tämä ei ole ollut ihan hetken mielijohdetta, koska alkujaan etsin seepianharmaata ja ennen Jaromiria piti tulla seepianharmaa uros.  Syystä  tai toisesta sopivaa ei ole tullut vastaan, joka olisi ollut mieleeni. Nyt se löytyi :)

Pikkuinen on saanut kutsumanimeksi Sergei tuttavien kesken. Viralliselta nimeltään on Wonderland's Viikinki. Sergei on ollut pojista rauhallisin käsitellä minulle tultua. Sergei on oikein mukavan kokoinen nyt jo. Sillä on todellä hyvä ruokahalu eikä nirsoile mitään ruokia. Turkki on oikein lupaava.  Oon kyllä ihan lööv pikkuiseen:)

Sergei on minulla sijoituksessa Sateenkaaren hamsulasta. Näyttely uran aloitusta olisi tammikuun lopussa 2015. Sergein koti on isossa modatussa samlassa ja on ihan vastaava sisustus kuin Jaromirillä:)

2 kommenttia:

  1. aww pittunen :3 Ompas se alkanu kasvattaa nättiä turkkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eve: Turkki on myös laadultaan todella hyvä. Tässä, kun on Ossin turkin kanssa tapellut kohta 10 kk, joka on helposti takkuuntava jne. Sergei myös pääsi aikuisruokinnalle (pari-kolme kertaa viikossa tuoretta). On jo niin hyvän kokoinen :)

      Poista