sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Kevätsiivous

Olen tässä tehnyt kunnon kevätsiivousta. Kaapeistahan löytyy aina kaikkea jännää, tarpeellista ja tarpeetonta. Ajattelin esitellä hamsujuttujen löytöä. 

Ensimmäiseksi esittelen löytöni ensimmäisestä hamsterinäyttelyistä saatu KUMA-lappu. Tässä myös näkyy ensimmäisen rekisteröidyn hamsuni nimi eli Pikkumökin Vadelma "Ellen". Ellen oli pk syrkkinaaras väriltään normaali umborous. Ellenin kanssa myös eksyin näyttelymaailmaan loppuvuodesta 2004. Ellen oli kuman lisäksi kolmas syrkeistä sekä tuomarin suosikki. Ruusukkeet ovat edelleen tallessa, joten siivousta eteen päin päästäessä voin laittaa kuvat niistä myös. Tuomarina on ollut Satu Karjalainen.

Puolestaan minimiehen huusholli koki vähän muutosta. Löysin uuden paremman pesämökin sekä riippusillan. Ostan maxi dunan sopivan löytyessä:)



Ossilla on alkanut taas sujumaan vessan käyttö. Onneksi:) edelleehän se on minimies. Painaa vain 125 g. Annan päivittäin proteiinipitoista ruokaa sekä vihanneksia tai hedelmään. Ossi on vaan himppu nirso tapaus edellisiin verrattuna.

Tänään lähdemme Ossin kanssa reissaamaan. Yövymme Oulussa pe-la yön. Lauantaina startataan kohti Ylivieskaa jyrsijänäyttelyihin. Ossi on ilmoitettu ulkomuoto- ja lemmikkiluokkaan. Tosin en paljo odota minimiehelle tuloksia, koska on aika "kesken" :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti