torstai 17. huhtikuuta 2014

Ruokinta ja näyttelyt

Tuli tilattua candycane ay:lta ensimmäisen kerran elämässä. Tilasin rapunzel hamsterimixiä, rodo hamsterimixiä, kuivattua porkkanasiivuja, kurpitsansiemeniä ja íson säkin mörttiröpöä. Toimitus oli todella nopeaa eikä ollut ollenkaan kalliita tuotteita :) Tuun jatkossa tilaan hamsujutut täältä. 

Ossille tein uuden siemenseoksen. Pohjana on rapunzel- ja rodo hamsterimix lisukkeena kuivattua porkkanaa ja -mansikkaa, banaania, maa-, cashew- ja hasselpähkinää, koirannappulaa, kurpitsasiemeniä. Ruoka on maistunut erinomaisesti. Nyt on vähäksi aikaa siemenseosta.


Ossi on siemenseoksen lisäksi syönyt minun tekemiä soseita, vähän vauvan soseita (kala-, marja- ja hedelmäsoseita). Lisäksi erilaisia vihanneksia ja hedelmiä. Mung pavun ituja (ovat Ossin suurta herkkua). Marjoista on saanut maistaa mansikkaa ja mustikkaa. Yrtit ja erilaiset siemet kuuluvat ruokavalioon.

Ossi on nyt myös ilmoitettu ensimmäiseen näyttelyyn Ylivieskaan 26.4.2014. Ilmoitin Ossin lemmikki- ja ulkomuotoluokkaan. Saapas nähdä miten menee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti