maanantai 19. toukokuuta 2014

Jaromir

Minulle saapui toinen pieni syrkkivaavi. Ossi sai uuden "pikkuveljen". Pikkuveli saapui Lahden näyttelyistä Oulun kautta Kemiin eilen. Pikkuvelun nimi on Jaromir, jääkiekkoilija Jaromir Jagr mukaan. Jaromirin rekkarinimi on Rocky Ruuturitari. Jaromirin kasvattaja on Karoliina Vainio.
Jaromir painoi eilen 77 g. Se on todella kiltti ja kesy. Ihana käsitellä, vaikka tietysti hiukan poikasmaista vilkkautta löytyy, mutta sydän on täyttä kultaa pikku herralla.
Jaromir erikoisuus on nukkumistyyli. Aiemman postauksen kuvassa myös Jaromir nukkuu :D Uudessa kodissa se on tykästynyt juoksupyörään.
© Karoliina Vainio
© Karoliina Vainio
Lk hamsua minulla ei ole ollut 8 vuoteen, joten joutuu vähän tottuteleen lyhytkarvaiseen kaveriin. Jaromirin väri on hopeamusta.

Kiireinen, mutta ihana viikonloppu on ollut. Koira kasvattini yöpyi omistajineen. Näyttelyt sujui mukavasti (1x PN 3, 1x PN4 sijoitukset, ROP- kasv. ja kaikille ERI:t). Kasvismami on tyytyväinen koirien tuloksiin sekä ihana Jaromir saapui mukaan näyttelyn jälkeen. Jaromirin takia skipattiin BIS-kasv. kehät ;) Kiitos Karoliinalle ihanasta hamsusta sekä Hanna-Marille Jaromirin kuskauksesta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti