sunnuntai 3. toukokuuta 2015

2.5.2015 Ylivieskan näyttely

Huh huh mikä reissu! Oli raskas reissu, koska lähtö oli aikaisin ja nukkuminen jäi edellisenä yönä vähiin. Reissua ennen ehtiin nukkua huimat 2,5 tuntia, koska keho kävi kierroksilla vapun juhlinnan(lue ähkyn) takia :D No onneksi herätessä ei väsyttänyt eikä ollut koomainen olo. Aamukahvin jälkeen äkkiä hakemaan kyytiläinen matkaan ja matka taittui nopeasti kohti Ii:tä. Iissä hyppäsimme Tertun kyytiin ja siitä jatkettiin Ylivieskaan.

Kävin hakemassa eläinten numerot. Luovutin haikein mielin Riesan omistajalle, koska Riesa oli hauska kaveri. Onneksi Riesa on ystävälläni, joten kuulen varmasti kuulumisia :) Riesan kuulumiset voit lukea täältä

Ostin Eveltä Lavender's Hamster mixiä kokeeksi. Unohdin tilata ruuan, koska töissä oli mennyt viikko todella kiireinen. Sain onneksi ostettua kilon kokeiluun :) Ruoka näytti todella hyvältä, vaikka meillä ahneet hamsterimörssärit syö Rapunzelistäkin ihan kaiken ilman erotteluita :D Lavender's hamster mixi vaikuttaa silti paljon paremmalta kuin Rapunzel.

Päivä meni oikein mukavasti. Ensimmäinen hamsterini  pääsi muutaman tunnin päästä arvosteluun. Calvin oli ensimmäisenä. En tunnistanut Calvinin käytöstä yhtään. Kotona on niin rauhallinen lössykkä ja nukkuu sylissä iltaisin. Näyttelyissä puolestaan oli todella vilkas ja jännitti käsittelyä!! Toki Calvin on niin nuori vielä ja stressasi varmasti reissua, joten ihan ymmärretävää. Olihan tämä sen ensimmäinen näyttely.

Käytiin syömässä Tertun kanssa aivan taivaallista Meksikolaista ruokaa. Sillä aikaa Sergei ja Jaromir oli arvosteltu. Ulkkis palkinnot jaettiin heti, kun tultiin takaisin. Calvinille odotin vaan kokemuksen hakua, koska sehän on ihan vauva vielä. Jaromir on punkero, vaikka mitä tekisi :D En sillekään odottanut yhtään mitään. Minulla oli vain Calvin ja Jaromir ulkkiksessa. Calvin yllätti totaallisesti... tuloksessa KS1 + BIS2 ja Paras nuori. Jaromir sai puolestaan ei standuissa KUMAn kokonaisuudessa.. VAU! huh huh en ollut uskoa!

Lemmikkiluokassa oli Jaromir, Sergei ja  Calvin. Calvin sai lemmikkiluokassa vielä KUMAn turkista. huh huh mikä päivä :D en todella ollut uskoa!!

Päästiin lähtemään klo.19.00 Ylivieskasta. Oltiin Kemissä klo. 22.00 eli oli hyvin pitkä näyttelypäivä, mutta hyvin jaksoin.. ihan yllätyin, ettei edes tulomatkalla niin kauhesti väsyttänyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti