tiistai 1. syyskuuta 2015

Kesä meni vauhdikkaasti, ettei tahtonut huomata. Vaan eipä tuota kunnon kesää ollutkaan. Sain kasvateltua hamsuille yrttejä sekä pitkälle ollaan luonnon antimilla menty ruokinnan puolella tuoreissa. Toki soseita on tullut tehtyä normaaliin malliin. Viime aikoina on ollut "älä osta mitään ylimääräistä"- kampanja minulla. Hamsuilla oli herkkuja yksi lipaston laatikollinen, ruokaa 4 kg pakkasessa, soseita ties kuin paljon... Nyt ollaan aika kivasti siinä vaiheessa, että kaikkea on sopivasti :) Pian pääsen taas tekeen uusia soseita (toivottavasti kohtuudella) hamsuille.

 Löysin mukavia pakasteastioita soseille tuolta lähikaupasta. Otin kaksi pakettia heti. Aina saa etsiä pikku kuppeja/pusseja soseille. Pidän noi rasiat ihan hamsujen ruuille. Sopivan pieniä ovat :)

Hamsuilla alkoi vehnäalkioöljy -kuuri Ylivieskan näyttelyitä silmällä pitäen. Limingan näyttelyitä ennen huomasin, että Calvinilla oli turkki hiukan kärsinyt ja muillakin tuli pientä mainintaa. Koirien öljyä on tullut laitettua soseiden sekaan joten "järemmät" öljyt käyttöön :D

Limingan näyttelyistä voitetti Freddyn hamsun ruokaa ja purkillisen Rapunzelin (?) ruokaa. Olen todella tyytyväinen palkintoihin sekä  kaunis itsetehty ruusuke :) Limingan tuloksista kirjoittelen myöhemmin paremmin.










Hamsulit voi hyvin. Jarolla tuli ihme patti luomeen Ylivieskan jälkeen, mutta se katosi yhtä nopeasti kuin tuli. Patti oli pari kuukautta. Olin jo varautunut pahimpaa, mutta tosiaan tällä kerralla onneksi ei ollut kasvain. Ossi on pirtsakka ja on saanut vähän läskiä luiden päälle. Sergei on voinut hyvin ja on kova poika kiipeileen samlan verkossa :D  Calvin on voinut myös hyvin. Turkinvaihto menossa parhaillaan :)

Jaro ja Ossi vaihto asumuksia. Jaro muutti maxi dunaan ja Ossi samlaan. Päätös oli kyllä oikea, kummatkin viihtyy uusissa kodeissaan enemmän kuin hyvin :)

Tässä muutama kuva Calvinista.  
Täytyneet muut pojat kuvailla lähipäivinä


2 kommenttia:

  1. Calvin on kyllä niin ihana höppänä :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä<3 aivan unelma, vaikka eka tuntui hassulta noi punaset silmät. Nykyisin kyllä on ihan tottunut ja ne on kauniit :D Sergeistäkin on tulossa kuvia. Se on ihQ pölypallo <3

      Poista