torstai 3. joulukuuta 2015

näyttelyt 1.11

Kauhea kuinka aika kuluu siivillä, mutta pientä tiivistelmää viime aikaisista tapahtumista.. Toivottavasti jaksatte lukea:)
Kävin hamsujen kanssa 1.11.15 halloween näyttelyissä Limingassa. Ilmoitin ennakkoon ulkkikseen sekä lemmikkiin Jaromirin, Sergein ja Calvinin. Hoksasin muutamaa iltaa ennen, että Ossikin oli Ossiksi upea (aina ollut hoikka ja turkiton poika). Ilmoitin vielä jälki-ilmolla Ossin lemmikkiluokkaan. En tajua miten heräsin niin myöhään Ossin suhteen, koska käsittelen jokaisen hamsun joka ilta. 

Lahjoitin muutaman palkinnon näyttelyyn

Tällä kerralla houkuttelin (kiristys, lahjonta, uhkailu) isäni kuskiksi. Alkuviikosta venytin selän enkä  uskonut parantuvan niin nopeaa.. Onneksi isäni lupautui kuskiksi. Meni myöhäseen halloweenin juhlinta edellisenä iltana. En millään olisi jaksanut 3 tunnin unilla jaksanut ajaa matkaa. Yllättäin päivä venähtikin pitkäksi ja kuskilla meinasi hermot mennä :D Ulkkiksista ei sen kummempaa uutisoitavaa tullut kuin Calvinin tuomarin suosikki. Lemmikkiluokissa senkin edestä.. Olin ihan ällikällä lyöty! Jaromir korjas potin kotia. En todellakaan olisi uskonut, koska se oli vähän hoikka makuuni. Jaro oli Paras veteraani sekä PLH 1. Jaro ei tällä kerralla mennyt jatkaan BIS:iin. Lemmikkiluokat oli jaettu kahdelle tuomarille, joten naaras syrkki jatkoi matkaa BIS:iin. Oon niin onnellinen ja yllättynyt <3 Arvostelut tulee myöhemmin hamsujen omiin esittelyihin.

Calvin TS koe-standuissa ulkkiksessa
Jaromir  lemmiluokassa PHL 1 ja Paras veteraani
 Näyttelymenestyksen lisäksi.. Luin joka vuotiseen tapaan Vuoden voittaja tuloksia. Olin menossa koe-standuissa syrkkien osalta.. hetkonen mitä heleä.. Täällä on mun nimi. Mun ihQuli Calvin oli sijoittunut 8. sijalle. En tajunnut tätäkään, koska luulin ettei oo mitään saumoja. Kyllä sai jäädä talvilomalle hyvillä mielillä. 



Sergeille kuuluu normaalia ja voi oikein hyvin. Sergeillä on turkinvaihto kesken, mutta jospa helmikuuksi olisi kunnossa :) Ossilla puolestaan kosioreissun jälkeen turkki on kasvanut hurjasti ja ruokaa menee niin paljon alas kuin kuppiin vaan laittaa. Ennen on ollut hyvin nirso tapaus :D Oikein positiivistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti