maanantai 22. helmikuuta 2016

Ossi 2 v. + muuta kuulumisia

Ossi täyttää 2 vuotta (22.1.16). Synttäriposejan otettiin, mutta pappa oli vauhdikkaalla tuulella. Huippu otoksia ei tullut ja piti ruualla lahjoa, että pysyi sekunnin paikallaan.

Juhlamenuu sisältää lihapullan (sis. Jauhelihaa ja kanamunaa), kasvismössön, kesäkurpitsaa, parsakaalta, retiisiä, hampunsiemeniä, auringonkukansiemeniä, parapähkinää ja maapähkinää.

Ossi on edelleen erittäin touhukas ja vilkas tapaus, mutta vanhuus näkyy kropassa. Ossi on hoikka ja massaton, mutta muuten voi erinomaisesti.


Synttärilounas: sose, lihapulla (sis. vain jauhelihaa ja kanamunaa), Retisiä, kesäkurpitsaa, parsakaalta, hampunsiemeniä. para-ja maapähkinää
Calvin täytti 1  vuotta 20.2.2016. Päivä meni hiukan ohi, koska on ollut kaikkea. Juhlimme Calvinin synttäreitä tällä viikolla.


Kävimme Limingassa 13.2.2016 näyttelyissä. Tällä kerralla mukana oli Jaromir, Sergei ja Calvin. Yllätyin kuin hyvin pojilla meni. Calvin EH ja TS, Sergei ERI-, Jaromir ERI ja KUMA. Calvilla oli himppu pitkät alahampaat, mutta nyt on vielä normaalia enemmän pureskeltavaa asunnossaan. Sergei oli ollut äänekäs papparainen :D Jaroa kehuttiin. Seuraavaksi 2.4.16 on Ylivieskassa näyttelyt. 


Ruokinnassa on öljy vaihdettu syksyllä jo vehnäalkioöljyy sekä lohta on ollut tarjolla. Tällä kerralla yhdelläkään ei ollut hilsettä. Jei! Herkut on alkanut oleen sen verran lopussa, että suunnitelmissä on tehdä hamsujen herkkutilausta Zooplussalle. Siemenseoksena on edelleen Rapunzel hamsterimix, jon sekottelen lisukkeita.

Jouluna hamsut saivat ruuaksi jouluruokia. HOX!!! ei ihmisten ruokia. Tein "laatikoita" mm. porkkanasta ja lantusta. Jätin sosetta hamsuillee sivuun ennen kuin maistoin sosetta yhtään. hiukan sekaa keitettyä riisiä. Näin syntyi hamsujen jouluruuat. lisäksi saivat naudanlihaa, poronlihaa, pähkinöitä, rusinoita jne.

Alkuvuosi on sujunut oikein mukavasti. Pian ois hamsujen asumusten kevätsiivous edessä :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti